Bestselgere!

Slik får du husvasken gjort på 30 minutter

Tar knekken på bakterier og virus

Helt rent med dampvasker!

En dampvasker er ikke bare genial for å fjerne gjenstridig smuss. Den er også effektiv i kampen mot virus og bakterier. Med damp blir overflaten rengjort helt ned i porene uten bruk av kjemikalier. Spesielt i tider med økt fokus på hygiene er dette egenskaper som er viktigere enn noensinne. Damp kan stort sett brukes på alle overflater i hjemmet og vil gjøre overflater som kjøkkenbenk, dørhåndtak, servanter og kraner hygienisk rene.

Kärcher dampvasker

Effektiv rengjøring med Kärcher

Med riktig utstyr går jobben raskere! Kärcher leverer rå rengjøringsteknologi for innendørs- og utendørs bruk. Få kjøkken og bad hygienisk rent med damp eller gjør vindusvasken til en lek.

Se alt fra Kärcher →

Våre mestselgende rengjøringsprodukter fra Kärcher

Når hyppig rengjøring er ekstra viktig!

I tillegg til god håndhygiene er det viktig at alle overflater som berøres også holdes kontinuerlig rene. Da er rengjøringssprayer er enkle og effektive! Rengjøringssprayer som inneholder desinfeksjonsmidler tar også knekken på bakterier og virus.

Plumbo rengjøringsspray med desinfiserende effekt

Tips: Bruk tørkepapir framfor kluter til å tørke med da tørkepapir enkelt kan kastes etter bruk!

 

 

Bestselgere fra Plumbo

Magisk sitronsåpe

Fjerne flekker

Visst er det en enkel vei til en flekkfri hverdag! Med den magiske sitronsåpen til På Stell kan du fjerne de vanskeligste flekker på nesten alle typer materialer. Få både sofa, teppe og klær helt flekkfrie- helt naturlig.

Les mer vår guide til effektiv flekkfjerning →