Nevlunghavn UFO

I denne episoden dro Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen til Nevlunghavn i Larvik, og pusset opp en UFO. Nedenfor har vi laget en oversikt over produktene som ble brukt.

Et godt utstyrt utekjøkken

Utekjøkkenet har blitt utstyrt med en robust og stilren gassgrill med 3-brennere fra Invite med nyttig grillutstyr. De flotte runde serveringsbrettene i akacietre fra det danske merket Holm er perfekte å servere pizza på, men gjør seg også godt som dekkebrikker på et rustikt grillbord.

Nedenfor finner du alle produktene brukt til utekjøkkenet.

Produkter til utekjøkkenet

Sett smak på tilværelsen

Smakfulle krydder og oljer fra Cemo Gourmet beriker smaksopplevelsen. Smakene kommer i innbydende glassflasker og -bokser som like fint kan settes på bordet ved servering som å stå framme på kjøkkenbenken. Hold orden i krydder- og oljeflaskene ved å sette de i dekorativ redskapsholder.

 

 

Et fargerikt spisebord

For å matche det futuristiske designet av UFO’en valgte Halvor å bruke servise fra merket Bitz til spisebordet. Kusintha-kolleksjonen er en glass-serie i rustikk resirkulert glass i lekre farger. Fargene i glass-serien passer perfekt med stentøyets glasurer. Tallerkenene finnes i fargene rosa, grønn og blå.

Nedenfor ser du alle produktene brukt i episoden.

Produkter