Episode 7 Rennebu

Velkommen til idylliske Rennebu i Trøndelag. Team Eventyrlig Oppussing finner tilbake tømmerhyttas sjel, og erstatter den karibiske fargepaletten med noe mer sømmelig for fjellhytta.

Før

Foto: TMM produksjon
Det nye vinduet ble ikke for stort. Hele utsikten kommer inn i stuen- helt riktig i omgivelser som dette. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
Det karibiske gule ble strøket bort med pensel til en dempet, mosegrå lun farge, 8546 Local Green. Taket gikk fra kritthvitt til dempet beige med markerte bjelker. Et deilig rom hvor måltider kan nytes. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
Det gamle soverommet ble forvandlet til et stort og oppgradert kjøkken med masse benkeplass. Og med godt kjøkkenutstyr på plass blir det mye matglede mange år framover. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig
Foto: TMM produksjon
2 etasje ble transformert til et rom som ikke helt var i bruk, til et smart familierom. 2 sovealkover, speilskjult tv til gaming og en dør forkledd som bokhylle; smart bruk av plass, og smart bruk av gamle materialer. Foto: Ragnar Hartvig
Foto: Ragnar Hartvig

Inspirasjon

Det karbiske fargespillet ble erstattet med dempede farger tilpasset en mer tradisjonell fjellhytte. Taket og bjelkene var kritthvite, men fikk 2 strøk med nye farger. Taket ble malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt 10342 Kalkgrå, mens takbjelkene ble markert med LADY Supreme Finish 05 Matt 10964 Smoked Oak. Det gamle kjøkkenet som i sin tid bar en sommerlig gulfarge, ble omgjort til en deilig spisestue med LADY Supreme Finish 05 Matt i den dempede, mosegrå fargen 8546 Local Green.

Det karibiske gule ble strøket bort med pensel til en dempet, mosegrå lun farge, 8546 Local Green. Taket gikk fra kritthvitt til dempet beige med markerte bjelker. Et deilig rom hvor måltider kan nytes. Foto: Ragnar Hartvig
Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.

Dette leverte til episoden ↓

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv jern, metall, keramikk og porselen

Du fikk kanskje med deg at gamle kjeler og stekepanner ble lagt i resirkuleringsesken? Hos oss kan du nemlig levere de til resirkulering og få 20% rabatt på tilsvarende vare. Det gjelder ikke bare kjeler og stekepanner, men også porselen, keramikk og drikkeglass.

Smart at man kan sende ting på resirkulering og få noe nytt i stedet. At man ikke bare kaster det.. det er helt gull.

Halvor (episode 1 Lodalen)

Les mer om innbytteordningen

Bålkos på hytta

Hyttelivet handler om å senke skuldrene. Og det er noe eget å sitte rundt et bål. Ta inn lukten, stemningen og varmen, og kanskje diske opp med bålkaffe.

Se vårt utvalg av bålpanner og tilbehør

Utleie

Har du ideer til egne prosjekter?

Riktig utstyr er halve jobben, og vi har verktøyet du trenger til de fleste små prosjekter.  Og når du ikke vil eie, så kan du leie hos oss.

Les mer om vår utleietjeneste