Episode 1 – Provence

I denne episoden dro Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen til det store utland, Provence i Frankrike, og pusset opp et gammelt feriehus. Nedenfor har vi laget en oversikt over produktene som ble brukt og hvilke farger som er brukt.

Et velutstyrt utekjøkken

På utekjøkkenet ser du en robust og stilren 3-brenner gassgrill fra Invite med nyttig grilltilbehør. Skal du få fullt utbytte av et utekjøkken må du selvfølgelig ha gode og skarpe kniver, da er Smaragd-knivene fra Øyo et godt valg! Serviset er i melamin, og kommer fra merket Zak!Designs.

Nedenfor finner du alle produktene brukt til utekjøkkenet.

Grill og grillutstyr

Øyo Smaragd

Smaragd knivene fra Øyo er fremstilt med perfeksjon. Smaragdknivene er laget av damask-stål og er både sylskarpe og vakre å se på.

Se alle Smaragd-knivene →

Dekk utebordet i lekker designet melamin fra Zak Design.

Zak!Designs - Fjord

Serien Fjord er inspirert av hav og kyst, og er perfekt for å servere mat på. Serviset er tilvirket i melamin og passer like godt til servering inne som ute. Designet er uregelmessig for å skape et inntrykk av keramikk som er dreiet for hånd.

Gå til Zak!Designs →

Det viktigste til kjøkkenet

For å gjennomføre det franske klassiske og rustikke designet utstyrte Halvor kjøkkenet med en stekepanne og den ikoniske støpejernsgryten fra Le Creuset. I tillegg kan kjøkkenbenken prydes med en stilig sort matt Moccamaster kaffetrakter og en sort kjøkkenmaskin fra velrenommerte KitchenAid.

Nedenfor ser du alle produktene brukt i episoden.

Produkter på kjøkkenet

Fargeinspirasjon fra episoden

Innendørs valgte Halvor å bruke LADY Minerals kalkmaling i farge 8469 Green Leaf for å få frem Provencianske stilen. 8469 Green Leaf er en grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere 8252 Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til 1453 Bomull og 1001 Egghvit.