Episode 5 – Øyangen

I episode 5 dro gutta til naturskjønne Øyangen. De pusset opp en gammel tømmerkoie på en øy midt i Nordmarka for å tilpasse den til nye generasjoner.
Her finner du inspirasjon og produkter fra episoden.

Nyttig kjøkkenutstyr

Godt kjøkkenutstyr vel så viktig på hytta som hjemme! På kjøkkenbenken ser du en flott gryte og redskapsholder fra Le Creuset, som er kjent for sitt autentiske design og sitt grundige håndverk. Krydder og oljer fra Cemo Gourmet gir rike smaksopplevelser. Ved å sette oljer og krydder i en lekker redskapholder holder du kjøkkenbenken ryddig samtidig som at du har smakberikelsen lett tilgjengelig.

Øyo Smaragd

Halvor Bakkes favorittkniver

Smaragd-knivene er ikke bare en fryd for øyet. De er også usedvanlig skarpe og gode å bruke. En storfavoritt hos Halvor Bakke.

Se alle Smaragd-kniver her →

Sodastream

Spar krefter, penger og miljø

Storinnkjøp av mat og drikke til en hyttetur er et velkjent fenomen for mange. Med en Sodastream kan du lage eget kullsyrevann av rent springvann. Bæreposene blir lettere, og som en bonus sparer du miljøet for plast.

Se alt fra Sodastream →

Skap god stemning utendørs

Sunwind bålpanne Embla fungerer både som et koselig og sikkert bål, og som en praktisk grill. Selve bålpannen henger over bakken på ett stativ med kraftige ben.

Gå til bålpanne →

Stue

Kjøkken

Husk å grunne godt før du starter å male. Godt forarbeid sikrer et bedre resultat. Bruk Kvist- og sperregrunn og Heftgrunn Universal for å hindre gjennomslag av kvist og sikre godt heft for malingen.