Episode 2 Os

Velkommen til Os, og en hytte omringet av skog med utsikt til havet og Folgefonna. Team Eventyrlig Oppussing gjør grep både ute og inne. Med omgivelsene kan Teamet velge å gå forskjellige retninger med uttrykket av hytta. De går for det klassiske valget.

Før

Foto: TMM produksjon
Kjøkken og stue ble åpnet opp med tak, vegger og dører i herlige grønne toner for å ta inn skogen utenfor. Her kan utsikten til Folgefonna nytes både fra kjøkkenbenken, spiseplassen og sofakroken. Et tips er å dele et åpent rom inn i ulike soner med rause tepper. Foto Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Stue og kjøkken ble fargesatt i deilig grønt, inspirert av skogen rundt. Tak i stue og kjøkken ble malt med LADY Supreme Finish 05 Matt i den dempede grønntonen 8478 Pale Green. Veggene i stue og kjøkken ble malt med LADY Interior Finish 10 Silkematt i den deilige grønnfargen 8469 Green Leaf. Og for den komplette helhet ble dører og stoler malt med fargen 8494 Organic Green. Disse detaljene ble henholdsvis malt med panelmalingen LADY Supreme Finish 05 Matt og LADY Supreme Finish 15 Silkematt. Fargene spiller godt sammen og gir et klassisk og lunt uttrykk.

 

Kjøkken og stue ble åpnet opp med tak, vegger og dører i herlige grønne toner for å ta inn skogen utenfor. Her kan utsikten til Folgefonna nytes både fra kjøkkenbenken, spiseplassen og sofakroken. Et tips er å dele et åpent rom inn i ulike soner med rause tepper. Foto Ragnar Hartvig
Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Forarbeid

Et strøkent resultat som varer

Forarbeid og grunning er viktig for et godt resultat- som varer.

Det er ingen vei utenom. Kvist- og sperregrunn må på. Selvom panelet er 50 år gammelt så vil det nok dukke opp kvister og det gule fra panelen. Så det er bare å krype til korset, og kjøre 2 runder.

Men med forlengerskaft kan du stå på gulvet å male i lange, gode bevegelser. Det gjør jobben enklere.

Kreativt gjenbruk

Det er ganske utrolig hva Ole får til. Av én planke-  inspirert av klassiske kryss, bordben og krabbeteigner, tryllet Ole fram en lampe, eller en kasse til en lampe. Uttelling for å være tøff i trynet her altså.

Da Torkel måtte skjære hull i den nye terrassen til innfelte solsenger, ble det treverk til overs. Med 150 plankebiter og 600 hull lagde Ole en hengekøye som både er «smooth» og stabil.

Utleie

Riktig utstyr er halve jobben

Vi har verktøyet du trenger til de fleste små prosjekter. Og om du ikke vil eie, så kan du leie hos oss.

Les mer om vår utleietjeneste

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.