Episode 9 – Oppdal

For en episode! I denne episoden pusset gutta opp denne perlen i Oppdal! Er du nysgjerrig på litt av produktene, så har vi samlet de alle her på denne siden.

Kun hos Jernia

Le Creuset - Marine Blå

Le Creusets støpejernsprodukter produseres fortsatt på samme støperi hvor Le Creuset eventyret startet i 1925. I fabrikken er det stort fokus på gjenbruk og bærekraft. Opptil 63% av det flytende støpejernet som brukes i produksjonen er gjenbrukt- blant annet fra tidligere produserte Le Creuset produkter. Hvert eneste støpejernsprodukt fra Le Creuset er unikt da produktene støpes individuelt og etterbehandles manuelt.

Se alt fra Le Creuset →

Kun hos Jernia

Cemo Gourmet gir piff både til mat og kjøkkenbenk

Smakfulle krydder og oljer fra Cemo Gourmet beriker smaksopplevelsen. Smakene kommer i innbydende glassflasker og -bokser som like fint kan settes på bordet ved servering som å stå framme på kjøkkenbenken. Hold orden i krydder- og oljeflaskene ved å sette de i dekorativ redskapsholder.

Se produktene her →

Moccamaster

Kaffetrakteren som varer i generasjoner

Et funksjonelt og elegant kjøkken fortjener funksjonelle kvalitetsvarer. En tøff Moccamaster i matt sort passer på alle kjøkkenbenker og sørger for god kaffe til både late frokoster og velfortjente kaffepauser.

Se produktet her →

KitchenAid

Ett funksjonelt smykke på kjøkkenbenken

Ikoniske KitchenAid Artisan krem kjøkkenmaskin i metall med et tidløst, avrundet elegant design. KitchenAid sine kjøkkenmaskiner er ikke bare solide og funksjonelle til baking, men et smykke på kjøkkenbenken!

Se alle produktene fra KitchenAid →

 

Smart luftkontroll

Visste du at radongass er den største årsaken til lungekreft blant de som ikke røyker? Vi tilbringer over 90% av tiden vår innendørs. Å få kontroll på luft innendørs luftkvalitet er et av de viktigste stegene vi kan ta for å forebygge sykdom og allergier, og få økt energi og god helse. Med en radonmåler kan du i tillegg til å måle radonnivå også måle luftfuktighet, temperatur, lufttrykk og nivå av CO2 og TVOC, avhengig av hvilken modell du velger.

Se alle radonmålere her →