Episode 5 Nevlunghavn

Velkommen til nydelige Nevlunghavn, rett utenfor Larvik. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en gul og mørk hytte til en ren og stram nordisk drøm med et moderne uttrykk.

Før

Foto: TMM produksjon
Med ny åpen kjøkkenløsning er tiden hvor kjøkkentid = alenetid over. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer er med på å gi hytta et moderne og stramt uttrykk. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
Utsikt fra alle kanter. Uansett om du står på kjøkkenet, sitter i sofaen eller ved spiseplassen kan du nyte både utsikt og interiør hentet fra naturen utenfor. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
En nedsunket sofagruppe viste seg å bli et vellykket prosjekt- til tross for Halvors skepsis. Og stuebordet ble ferdig i en fei. Det er passe utrolig hva Ole får til på kort tid. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Inspirasjon

Med nedsenket sofagruppe blir det god takhøyde til spilene i taket. Halvor er i overkant skeptisk til Oles sofaprosjekt, og mener han lager vel mye jobb for seg selv for at man skal kunne sitte i et hull. Men når resultatet er klart kan selv Halvor si seg enig i at prosjektet var vel verdt forsøket. Vinduskarmene ble malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt i fargen 0486 Silke som passer til tapetet.

Fra sofaen er takhøyden ekstra god. Spiletaket gir en et nytt og lun uttrykk- og ble en drøm som gikk i oppfyllelse. Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Peisen ble strammet opp med puss og maling. Peisen ble malt med LADY Wonderwall, også i fargen 0486 Silke. En farge som passer til tapetet, som igjen henter farger fra gress og strå ute. Kims aldri av de små nyansene. Det er nettopp disse nyansene og detaljene som setter prikken over i’en for helhetsuttrykket.

Med ny åpen kjøkkenløsning er tiden hvor kjøkkentid = alenetid over. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer er med på å gi hytta et moderne og stramt uttrykk. Foto: Ragnar Hartvig
Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv jern, metall, keramikk og porselen

Du fikk kanskje med deg at gammelt porselen ble lagt i resirkuleringsesken? Hos oss kan du nemlig levere gammelt og ødelagt porselen, men også metall som jern og aluminium til resirkulering. Og trenger du nytt får du 20% på tilsvarende vare.

Smart at man kan sende ting på resirkulering og få noe nytt i stedet. At man ikke bare kaster det.. det er helt gull.

Halvor (episode 1 Lodalen)

Les mer om innbytteordningen

Utleie

Har du ideer til egne prosjekter?

Riktig utstyr er halve jobben, og vi har verktøyet du trenger til de fleste små prosjekter. Og ble du inspirert til å lage ditt eget stuebord kan du leie både drill og slipemaskinen hos oss.

Les mer om vår utleietjeneste