Episode 1 Lodalen

Velkommen til vakre Lodalen i Stryn kommune. Team Eventyrlig Oppussing endrer uttrykket fra «storgård» til et lunt sommersted, og har fokus på gjenbruk. Teamet viser i episoden hvordan små grep kan gjøre store endringer.

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
I stuen ble vegger og gulv bevart, mens tak, takbjelker, vinduer og dører ble fornyet med maling. Prikken over i'en er de nye loungemøblene og nye fine gardinene. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Kjøkkenveggen er malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt i farge 1016 Sand. Vinduer og dører er også malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt, men fargesatt i hvittonen 9918 Klassisk Hvit. Taket og kjøkkenstolene er malt med LADY Supreme Finish 05 Matt  i fargen 10679 Washed Linen. Den grønne kjøkkeninnredningen har fargekode S7010-g10y. Se hvordan fargene i rommet harmonerer og gir en varm og lun atmosfære- helt perfekt til et hyttekjøkken.

 

Kjøkkenet ble oppgradert med ny kjøkkeninnredning, toppmoderne hvitevarer på gass og nye og mer energieffektive vinduer. Spisebord og gulv ble beholdt, mens brukte pinnestoler, vegger og tak ble fornyet med maling. Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Også taket i stue er malt med LADY Supreme Finish 05 Matt  i fargen 10679 Washed Linen, mens de grønne  dragerne har fått fargen 8494 Organic Green med LADY Supreme Finish 15 Silkematt. Vinduene er malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt i hvittonen 9918 Klassisk Hvit.

 

I stuen ble vegger og gulv bevart, mens tak, takbjelker, vinduer og dører ble fornyet med maling. Prikken over i'en er de nye loungemøblene og nye fine gardinene. Foto: Ragnar Hartvig
Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Forarbeid

Et strøkent resultat som varer

Som Halvor påpeker er ikke grunning og forarbeid det artigste, men han har også helt rett i at grunningen er viktig for et resultat uten kvistgjennomslag når du skal male panel.

 

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.

Dette leverte vi til episoden

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv jern, metall, keramikk og porselen

Fikk du meg deg at du kan levere gamle gryter og stekepanner hos Jernia, og få innbytterabatt på ny vare? Det gjelder ikke bare kjeler og stekepanner, men også porselen, keramikk og drikkeglass.

Smart at man kan sende ting på resirkulering og få noe nytt i stedet. At man ikke bare kaster det.. det er helt gull.

Halvor

Les mer om innbytteordningen