Episode 2 – Lillesand

Halvor Bakke, Ole Rosén Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen drar i denne episoden til en arkitektonisk perle utenfor Lillesand. Nedenfor har vi laget en oversikt over produkter og farger som ble brukt.

Fargeinspirasjon fra episoden

Veggene på kjøkken og stue ble malt med silkematt LADY Supreme Finish i fargen 5200 Dusky Blue. 5200 Dusky Blue er en lysere, dempet gråblå tone som fungerer godt til hvittoner som 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

LADY Supreme Finish flyter jevnt ut og etterlater seg en svært vakker overflate på panel, listverk, møbler og vinduskarmer. Supreme Finish er en veldig robust maling som tåler mye slitasje og vask. Skal du male panel er det viktig å grunne med Kvist- og Sperregrunning for å unngå kvistgjennomslag.

Eventyrlig oppussing sesong 5 kjøkken

Nyttig kjøkkenutstyr

Et funksjonelt og elegant kjøkken fortjener funksjonelle kvalitetsvarer. En stilren Moccamaster i stål passer på alle kjøkkenbenker og sørger for god kaffe til både late frokoster og velfortjente kaffepauser.
Gode gryter gjør mat-tilberedningen mer effektiv. Det er hyggelig å lage mat, men det er enda hyggeligere å nyte resultatet. Premium 3-PLY gryter i rustfritt stål både flotte å se på og gode å lage mat i. Krydder og oljer fra Cemo Gourmet gir rike smaksopplevelser. Ved å sette oljer og krydder i en lekker redskapholder holder du kjøkkenbenken ryddig samtidig som at du har smakberikelsen lett tilgjengelig.

Storinnkjøp av mat og drikke til en hyttetur er et velkjent fenomen for mange. Med en Sodastream kan du lage eget kullsyrevann av rent springvann. Bæreposene blir lettere, og som en bonus sparer du miljøet for plast.

Til de velfortjente pausene

Invite Premium 3-PLY

Med aluminiumskjerne omgitt av stål både utvendig og innvendig. Konstruksjonen gjør at varmen fordeles jevnt og effektivt.

Cemo Gourmet gir piff både til mat og kjøkkenbenk

Smakfulle krydder og oljer fra Cemo Gourmet beriker smaksopplevelsen. Smakene kommer i innbydende glassflasker og -bokser som like fint kan settes på bordet ved servering som å stå framme på kjøkkenbenken. Hold orden i krydder- og oljeflaskene ved å sette de i dekorativ redskapsholder.

Se produktene her →

Dekk opp bordet med

Luigi Bormioli og Erik Bagger

Encore serviset til Erik Bagger gir en flott og harmonisk oppdekning. Designet er enkelt, stilrent og tidløst og dermed velegnet både hverdag og fest. Glassene på bordet er fra Luigi Bormioli. Glassene er krystallklare og elegante, men best av alt- de tåler oppvaskmaskin.

Se produktene her →