Episode 4 Kragerø

Velkommen til Arnholmen utenfor Kragerø. Team Eventyrlig Opppussing forvandler en mørk hytte til et lyst og fargerikt sommersted. Halvor får prøve seg på nye ideer og fargevalg mens Ole og Gustav gjør uteområdet til en lekeplass for store og små.

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig
Hyttas utvendige kledning er malt med Nordic Extreme 0394 Varmgrå og utvendige detaljer er malt med Drygolin Ultimat Dør og Vindu Hvit. Med ny farge sklir hytta nydelig inn i miljøet. Foto: Ragnar Hartvig

Disse fargene er brukt:

Utvendig kledning er malt med Nordic Extreme 0394 Varmgrå og utvendige detaljer er malt med Drygolin Ultimat Dør og Vindu Hvit.

Foto: Ragnar Hartvig

 

Vegg og tak er malt med Supreme Finish 15 Silkematt. Tak på kjøkken og stue er malt i fargen 9918 Klassisk Hvit, mens veggen på kjøkkenet er malt med den lekre og behagelige grønnyansen 8478 Pale Green. Gulvet er malt med matt gulvmaling i fargen 0394 Varmgrå. Foto: Ragnar Hartvig

Disse fargene er brukt:

Vegg og tak er malt med Supreme Finish 15 Silkematt. Tak på kjøkken og stue er malt i fargen 9918 Klassisk Hvit, mens veggen på kjøkkenet er malt med den lekre og behagelige grønnyansen 8478 Pale Green. Gulvet er malt med matt gulvmaling i fargen 0394 Varmgrå.

Foto: Ragnar Hartvig

 

Kjøkkenutstyr som gjør hyttelivet enda mer behagelig

Med høytrykkspyler går den utvendige vasken raskt og effektivt.

Effektiv rengjøring med Kärcher høytrykkspyler

Når du skal beise eller male er forarbeidet viktig. Før Halvor påfører beis rengjøres underlaget grundig med høytrykkspyler og terrassebeisfjerner.

Se praktmodellen K7 høytrykkspyler fra Kärcher her →

Se hele klippet her

Nysgjerring på denne nyheten?

Påfør terrassebeis enklere og raskere

Jordan er i førersetet ved utvikling av produkter som gjør male- og beiseoppgavene litt mer fornøyelige. Påføring av terrassebeis går lett med den smarte Easypaden. Easypad kan kjøpes alene, men trenger du også brett og pensel kan du få alt i ett med Supersett Terrasse. Det er noe å tenke på dersom det er din terrasse som står for tur til våren.

Gå til EasyPad og se hva andre kunder sier →

Riktig utstyr er halve jobben

Oles kreative prosjekter skal gjennomføres på begrenset tid. Da er det viktig å holde orden i verktøy, redskap og utstyr. En verktøykasse med god plass gjør det enklere å holde orden i fiksesakene. Og for å få jobben gjort er riktig utstyr avgjørende.

Finn riktig verktøy →