Episode 6 Glomsfjord

Velkommen til nasjonalromantiske Glomsfjord i Meløy kommune, med høye fjell og turkist vann. Team Eventyrlig Oppussing forvandler bygdas skihytte fra 1920-tallet til en lun lodge. Oppgraderingen innebærer blant annet nytt kjøkken, og et stort og deilig oppholdsrom med både skiheis og unik utsikt.

Før

Foto: TMM produksjon
Og for en utsikt! Med vinduer fra sittebenk til tak kan man ta inn hele den unike naturen utenfor. De smarte sittebenkene sørger ikke bare for at flere får sitte ned å nyte utsikten, men også for ekstra oppbevaringsplass. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
Kjøkkenet ble flyttet og oppgradert slik at det kan både trekkes pølser og stekes vafler til ivrige utforkjørere. Foto Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Den gule furuen ble tryllet vekk med gråbeiset panel, skiferkledning og sortbeiset tak. Taket ble beiset med LADY Pure Nature Interiørbeis i fargen 9044 Kullsort. Den gamle kirkebenken ble pusset og malt med LADY Supreme Finish i Halvors favorittfarge 9938 Dempet Sort. Detaljer som dragerne i taket, vinduer og listverk likeså.

Ikke hver dag du kan få peisvarme når du sitter i en skiheis. Men det kan du altså her. Foto: Ragnar Hartvig
Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.

Dette leverte til episoden ↓

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv jern, metall, keramikk og porselen

Du fikk kanskje med deg at de tømte skapene for gammelt porselen. Visste du at du kan levere gammelt og ødelagt porselen til resirkulering hos oss? Og ikke bare det, men også metall som jern og aluminium kan du ta med til oss for resirkulering. Og trenger du nytt får du 20% rabatt på tilsvarende vare.

Smart at man kan sende ting på resirkulering og få noe nytt i stedet. At man ikke bare kaster det.. det er helt gull.

Halvor (episode 1 Lodalen)

Les mer om innbytteordningen