Episode 8 Gaustatoppen

Velkommen til naturskjønne Gaustatoppen! I sesongavslutningen bruker Team Eventyrlig Oppussing både kløkt og kraft til å forvandle hytta til en klassisk, deilig og lun fjellhytte med tidenes største vindu til Gaustatoppen.

Før

Foto: TMM produksjon

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
Annekset ble forvandlet fra et rot- og oppbevaringsrom til et eget soverom. Fargevalget gir god søvn, og Oles sengeramme med Halvors mange madrasser gir god utsikt ut til vannet. En drøm å legge seg, og en drøm å våkne opp. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Siden stua i hovedhytta ble større ved å fjerne et soverom, ble soverommet rett og slett flyttet til annekset. Og jo mørkere soverom, jo bedre søvn. Veggene ble malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt 8494 Organic Green, en grønntone som henter inn fargen fra mosen utenfor. Taket ble beiset med LADY Pure Nature Interiørbeis 9044 Kullsort som gir takpanelet et sort slør.

Annekset ble forvandlet fra et rot- og oppbevaringsrom til et eget soverom. Fargevalget gir god søvn, og Oles sengeramme med Halvors mange madrasser gir god utsikt ut til vannet. En drøm å legge seg, og en drøm å våkne opp. Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Stue og spiseplass er nærmest ikke til å kjenne igjen. Med tidenes største vindu til Gaustatoppen ble det store rommet delt inn i ulike soner. Med til tross for ulike soner blir uttrykket rolig med gode fargevalg. Dragere i tak, stolpe, gulvlister og vinduskarmer ble malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9938 Dempet Sort. Det samme ble forøvrig kjøkkentak og terskler. Ved å lage en palett som kjennes fra rom til rom vil rommene henge sammen. Det trenger ikke være samme farge, men i samme nyanser eller fargetoner for et helhetlig uttrykk.

Stuen ble delt inn i tre ulike soner. Én sone for spiseplass, én sone med gode lenestoler rett foran peisen, og én sone med sofa med utsikt rett ut i naturen. foto: Ragnar Hartvig
Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Når noen dører lukkes, åpner det seg andre muligheter. Hytta ble innredet med et stort kjøkken, med god benkeplass. I riktig høyde! Foto: Ragnar Hartvig
Forarbeid

Et strøkent resultat som varer

Det kjedeligste, men det viktigste!

Grunning og forarbeid er viktig for et varig resultat uten kvistgjennomslag når du skal male panel og annet treverk.

 

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.

Dette leverte vi til sesongavslutningen

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv jern, metall, keramikk og porselen

Visste du at du kan levere gamle gryter og stekepanner hos Jernia? Du får også innbytterabatt på tilsvarende vare dersom du trenger ny. Og det gjelder ikke bare kjeler og stekepanner, men også porselen, keramikk og drikkeglass.

Smart at man kan sende ting på resirkulering og få noe nytt i stedet. At man ikke bare kaster det.. det er helt gull.

Halvor (episode 1 Lodalen)

Les mer om innbytteordningen

Utleie

Har du ideer til egne prosjekter?

Riktig utstyr er halve jobben, og vi har verktøyet du trenger til de fleste små prosjekter. Og når du ikke vil eie, så kan du leie hos oss.

Les mer om vår utleietjeneste