Episode 3 Foreholmen

Velkommen til Foreholmen, en skjult perle i Flekkefjord kommune. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en mørk hytte til et lyst sommerparadis. Stilen er inspirert av Hamptons møter Flekkefjord- altså en helt ny kombinasjon. Gjengen viser også hvordan man kan fornye et kjøkken uten å kjøpe nytt.

Før

Foto: TMM produksjon
Hytta får nytt uttrykk som fungerer bedre med nåtiden og beliggenhet. Havet er rett utenfor og hytta omringes av nydelige farger. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: TMM produksjon

Før

Foto: TMM produksjon
Hamptons møter Flekkefjord her altså- en helt ny kombinasjon. Lyst, lett og jordnært. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Før

Foto: TMM produksjon
Ole finner rett og slett en ny måte å sette opp hylle på. En vegghylle er genialt når liten plass skal utnyttes til det fulle. Foto: Ragnar Hartvig

Etter

Foto: Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Det originale kjøkkenet pimpes opp etter alle kunstens regler med ny benkeplate, integrerte hvitevarer og fliser. Og med enkle grep fornyes også kjøkkeninnredningen uten at det kjøpes nytt. Kjøkkenfrontene males med LADY Supreme Finish 15 Silkematt i fargen 11174 Curious Mind. Taklistene males med samme maling i fargen 1453 Bomull, mens vinduskarmene blir malt med LADY Supreme Finish 05 Matt i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Ta vare på kjøkkenet- det kan fornyes med enkle grep! Foto. Ragnar Hartvig

Fargeinspirasjon

Hytta gjennomgikk litt av en forvandling ute også. Fra rødt til en lys, gråbeige farge som plukker opp fargene på fjellene og svabergene rundt. Panelet ble malt i fargen 8025 Skodde med Drygolin Nordic Extreme, som gir overlegen beskyttelse mot alt slags vær. Listene rundt vinduer og de nye dørene ble malt i 9918 Klassisk Hvit.

Det å velge en farge på hytta eller huset ditt er avgjørende for hvordan totalinntrykket blir. Du kan sette en stil eller understreke en stil- eller du kan rett og slett drite deg ut!

Halvor

Embrace - Bilde av stue med stort vindu og fargen embrace som er en en perfekt blanding av oransje og rosa. Her malt med LADY Pure Color.

Jotuns fargekart 2022: TOGETHER

Jotun lanserte akkurat nytt fargekart for 2022. Her  finner du garantert inspirasjon til å friske opp hjemmet. Våre fargerådgivere gleder seg over fargekartet- og kombinasjonene med 28 nydelige farger, hvor mange av de er nye av året.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett

Slipp kø og ventetid

Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdigblandet maling på nett– og hente i én av våre butikker innen 2 timer. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

Ta vare på kjøkkenet- det kan fornyes med enkle grep! Foto. Ragnar Hartvig
Forarbeid

Et strøkent resultat som varer

Grunning og forarbeid er viktig for et varig resultat uten kvistgjennomslag når du skal male panel og kjøkkenfronter.

 

Levert av Jernia

Et mer praktisk hytteliv med riktig utstyr

Hyggelige matopplevelser starter med hyggelig tilberedning. Og hyggelig mattilberedning starter med godt kjøkkenutstyr.

Hold markøren over prikkene og se produkt ↓

Innbytteordning

Sammen gir vi nytt liv jern, metall, keramikk og porselen

Fikk du meg deg at du kan levere gamle gryter og stekepanner hos Jernia? Halvor nevnte kanskje ikke at du får innbytterabatt på tilsvarende vare dersom du trenger ny- men det får du altså. Og det gjelder ikke bare kjeler og stekepanner, men også porselen, keramikk og drikkeglass.

Smart at man kan sende ting på resirkulering og få noe nytt i stedet. At man ikke bare kaster det.. det er helt gull.

Halvor (episode 1 Lodalen)

Les mer om innbytteordningen