Eventyrlig oppussing

Som stolt sponsor av Eventyrlig Oppussing vil vi hver uke oppdatere deg med produkter vi har bidratt med inn i programmet. Følg med når Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen i Eventyrlig Oppussing oppgraderer nordmenns feriesteder. Hver torsdag på TV3 kl 21.30.

Store vindusflater gir godt naturlig lys, men like viktig er øvrig belysning for riktig stemning og atmosfære når mørket faller på. Igjen har Ole en praktisk tilnærming når stuebordet og spisebordet skal snekres. Å oppbevare ileggsplaten til spisebordet som en del av stuebordet er intet mindre en ganske genialt. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 10 Tyin

Velkommen til Jotunheimen, og hytta som ligger 1083 meter over havet ved innsjøen Tyin. Sesong 6 av Eventyrlig Oppussing avslutter med stil, og Team Eventyrlig Oppussing gjør store endringer både ute og inne, med nye kreative løsninger og hemmelige rom.

Se Tyin →

Oles kreativitet er endeløs. Med utbrettbart og nedsenkbart bord har familien både en spiseplass og en gigasofa hvor de kan nyte utsikten mot havet. Foto: Ragnar Harvig

Episode 9 Frei

Velkommen til øya Frei utenfor Kristiansund. Her forvandles en gammel klippfiskbrygge til et familielokale med morsomme løsninger.

Se Frei →

Utnytt utsikten! Ved å sette sofa mot vindu og med sofaryggen ut mot rommet er det dobbel vinning. Utsikten kan nytes til det fulle og et smart avlastningsbord gir en rolig overgang til spisestua. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 8 Uvdal

Velkommen til Numedal som ligger vakkert til med utsikt over Uvdal. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en typisk norsk seterhytte til en lun amerikansk lodge. Både stue og kjøkken får en overhaling og en gammel og umoderne peis får tilbake gnisten.

Se Uvdal →

Deilig spisestue med plass til mange til bords. Ny skyvedør som slipper inn mer lys og gir praktisk inn- og utgang. Tak er malt i 9915 Morgendis og vindu- og dørlister er malt i 9904 Skumring. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 7 Narvik

Velkommen til høyfjellsområdet Bjørnfjell utenfor Narvik. Team Eventyrlig Oppussing tar denne gangen for seg en godt brukt hjelpekorps-hytte som sårt trenger litt kjærlighet. Stua, kjøkkenet og gangen får seg en real overhaling hvor stilen er inspirert av de sveitsiske alper.

Se Narvik →

Båtsofa fra taket kan kalles en særegen detalj- perfekt for denne låven. Setet i båten er malt med Supreme Finish 05 Matt 0099 Sort. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 6 Råkvåg

Velkommen til Harøya, en liten øyperle utenfor Råkvåg i Trondheimsfjorden. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en gammel låve til et varmt og lunt fellesareal for storfamilien på 14.

Se Råkvåg →

Tak malt med Supreme Finish 05 Matt i fargen 9918 Klassisk hvit. Gulvet er malt med halvblank gulvmaling i fargen 10342 Kalkgrå. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 5 Andøya

Velkommen til nord og nærmere bestemt Fiskenes på eksotiske Andøya. Team Eventyrlig Oppussing forvandler et gammelt nordlandshus til en funksjonell og stilfull perle, uten å miste dets sjel.

Se Andøya →

Episode 4 Kragerø

Velkommen til Arnholmen utenfor Kragerø. Team Eventyrlig Opppussing forvandler en mørk hytte til et lyst og fargerikt sommersted. Halvor får prøve seg på nye ideer og fargevalg mens Ole og Gustav gjør uteområdet til en lekeplass for store og små.

Se Kragerø →

Drygolin Ultimat Dør/Vindu Hvit ble brukt til å male utvendig dører, mens Drygolin Nordic Extreme 9930 Tåkedis ble brukt til å male kledningen. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 3 Stavern

Velkommen til Stavern i Larvik hvor uteområdet står i fokus. Team Eventyrlig Oppussing gjør en overgrodd og sjelløs hage om til en grønn oase med mange soner for enhver aktivitet, alt fra late dager i sola – til kalde kvelder i boblebadet.

Se Stavern →

Takpanel, vindu- og dørlister malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9938 Dempet Sort. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 2 Tannsjøen

Velkommen til tømmerhytta på Tannsjøen i Nord-Odal, hvor team Eventyrlig Oppussing utfordres til å bygge eget kjøkken og forvandle ett soverom til to.

Se Tannsjøen →

Episode 1 Fårnøtt

Velkommen til øya Fårnøtt i Skjeberg! Her forvandler team Eventyrlig Oppussing en fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis.

Se Fårnøtt →