Eventyrlig oppussing

Som stolt sponsor av Eventyrlig Oppussing vil vi hver uke oppdatere deg med produkter vi har bidratt med inn i programmet. Følg med når Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Ole Torkel Gjerset i Eventyrlig Oppussing oppgraderer nordmenns feriesteder. Hver torsdag på TV3 kl 21.30.

La oss forresten presentere Ole Torkel som er ny inn i gjengen. Han er best kjent som bare Torkel. Han hadde en fremdragende gjesteopptreden på Myken i sesong 4, men jobbet først med Halvor på «Norges Styggeste Rom». Han har også vært med på «Superoppusserne». Han er en dyktig snekker med masse godt humør og god humor. Også er han ekstremt god på formidling av tips og triks.

Sesongavslutning

Episode 8 Gaustatoppen

Velkommen til naturskjønne Gaustatoppen! I sesongavslutningen bruker Team Eventyrlig Oppussing både kløkt og kraft til å forvandle hytta til en klassisk, deilig og lun fjellhytte med tidenes største vindu til Gaustatoppen.

Gå til Gaustatoppen

De limegrønne veggene ble regelrett blåst bort, og det gamle treverket ga gammel sjel og nytt liv til hytta. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 7 Rennebu

Velkommen til idylliske Rennebu i Trøndelag. Team Eventyrlig Oppussing finner tilbake tømmerhyttas sjel, og erstatter den karibiske fargepaletten med noe mer sømmelig for fjellhytta.

Gå til Rennebu

Med en deilig 360 graders peis kan hele bygdas skientusiaster få tilbake varmen etter lange turer i bakken. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 6 Glomsfjord

Velkommen til nasjonalromantiske Glomsfjord i Meløy kommune, med høye fjell og turkist vann. Team Eventyrlig Oppussing forvandler bygdas skihytte fra 1920-tallet til en lun lodge. Oppgraderingen innebærer blant annet nytt kjøkken, og et stort og deilig oppholdsrom med både skiheis og unik utsikt.

Gå til Glomsfjord

Deilige uteplasser med hjemmesnekrede blomsterkasser.

Episode 5 Nevlunghavn

Velkommen til nydelige Nevlunghavn, rett utenfor Larvik. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en gul og mørk hytte til en ren og stram nordisk drøm med et moderne uttrykk.

Gå til Nevlunghavn

Episode 4 Sommarøy

Velkommen til vakre, idylliske Sommarøy. Med litt hjelp forvandler Team Eventyrlig Oppussing en falleferdig låve til et en hytte hvor katedralfølelsen møter Ibiza.

Gå til Sommarøy

Episode 3 Foreholmen

Velkommen til Foreholmen, en skjult perle i Flekkefjord kommune. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en mørk hytte til et lyst sommerparadis. Stilen er inspirert av Hamptons møter Flekkefjord- altså en helt ny kombinasjon. Gjengen viser også hvordan man kan fornye et kjøkken uten å kjøpe nytt.

Gå til Foreholmen

Kjøkken og stue ble åpnet opp med tak, vegger og dører i herlige grønne toner for å ta inn skogen utenfor. Her kan utsikten til Folgefonna nytes både fra kjøkkenbenken, spiseplassen og sofakroken. Et tips er å dele et åpent rom inn i ulike soner med rause tepper. Foto Ragnar Hartvig

Episode 2 Os

Velkommen til Os, og en hytte omringet av skog med utsikt til havet og Folgefonna. Team Eventyrlig Oppussing gjør grep både ute og inne. Med omgivelsene kan Teamet velge å gå forskjellige retninger med uttrykket av hytta. De går for det klassiske valget.

Gå til Os

Episode 1 Lodalen

Velkommen til vakre Lodalen i Stryn kommune. Team Eventyrlig Oppussing endrer uttrykket fra «storgård» til et lunt sommersted, og har fokus på gjenbruk. Teamet viser i episoden hvordan hvordan små grep kan gjøre store endringer.

Gå til Lodalen

Og mens du venter på flere episoder kan du fordype deg i forrige sesongs forvandlinger her ↓

Store vindusflater gir godt naturlig lys, men like viktig er øvrig belysning for riktig stemning og atmosfære når mørket faller på. Igjen har Ole en praktisk tilnærming når stuebordet og spisebordet skal snekres. Å oppbevare ileggsplaten til spisebordet som en del av stuebordet er intet mindre en ganske genialt. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 10 Tyin

Velkommen til Jotunheimen, og hytta som ligger 1083 meter over havet ved innsjøen Tyin. Sesong 6 av Eventyrlig Oppussing avslutter med stil, og Team Eventyrlig Oppussing gjør store endringer både ute og inne, med nye kreative løsninger og hemmelige rom.

Se Tyin →

Oles kreativitet er endeløs. Med utbrettbart og nedsenkbart bord har familien både en spiseplass og en gigasofa hvor de kan nyte utsikten mot havet. Foto: Ragnar Harvig

Episode 9 Frei

Velkommen til øya Frei utenfor Kristiansund. Her forvandles en gammel klippfiskbrygge til et familielokale med morsomme løsninger.

Se Frei →

Utnytt utsikten! Ved å sette sofa mot vindu og med sofaryggen ut mot rommet er det dobbel vinning. Utsikten kan nytes til det fulle og et smart avlastningsbord gir en rolig overgang til spisestua. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 8 Uvdal

Velkommen til Numedal som ligger vakkert til med utsikt over Uvdal. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en typisk norsk seterhytte til en lun amerikansk lodge. Både stue og kjøkken får en overhaling og en gammel og umoderne peis får tilbake gnisten.

Se Uvdal →

Deilig spisestue med plass til mange til bords. Ny skyvedør som slipper inn mer lys og gir praktisk inn- og utgang. Tak er malt i 9915 Morgendis og vindu- og dørlister er malt i 9904 Skumring. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 7 Narvik

Velkommen til høyfjellsområdet Bjørnfjell utenfor Narvik. Team Eventyrlig Oppussing tar denne gangen for seg en godt brukt hjelpekorps-hytte som sårt trenger litt kjærlighet. Stua, kjøkkenet og gangen får seg en real overhaling hvor stilen er inspirert av de sveitsiske alper.

Se Narvik →

Båtsofa fra taket kan kalles en særegen detalj- perfekt for denne låven. Setet i båten er malt med Supreme Finish 05 Matt 0099 Sort. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 6 Råkvåg

Velkommen til Harøya, en liten øyperle utenfor Råkvåg i Trondheimsfjorden. Team Eventyrlig Oppussing forvandler en gammel låve til et varmt og lunt fellesareal for storfamilien på 14.

Se Råkvåg →

Tak malt med Supreme Finish 05 Matt i fargen 9918 Klassisk hvit. Gulvet er malt med halvblank gulvmaling i fargen 10342 Kalkgrå. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 5 Andøya

Velkommen til nord og nærmere bestemt Fiskenes på eksotiske Andøya. Team Eventyrlig Oppussing forvandler et gammelt nordlandshus til en funksjonell og stilfull perle, uten å miste dets sjel.

Se Andøya →

Episode 4 Kragerø

Velkommen til Arnholmen utenfor Kragerø. Team Eventyrlig Opppussing forvandler en mørk hytte til et lyst og fargerikt sommersted. Halvor får prøve seg på nye ideer og fargevalg mens Ole og Gustav gjør uteområdet til en lekeplass for store og små.

Se Kragerø →

Drygolin Ultimat Dør/Vindu Hvit ble brukt til å male utvendig dører, mens Drygolin Nordic Extreme 9930 Tåkedis ble brukt til å male kledningen. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 3 Stavern

Velkommen til Stavern i Larvik hvor uteområdet står i fokus. Team Eventyrlig Oppussing gjør en overgrodd og sjelløs hage om til en grønn oase med mange soner for enhver aktivitet, alt fra late dager i sola – til kalde kvelder i boblebadet.

Se Stavern →

Takpanel, vindu- og dørlister malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9938 Dempet Sort. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 2 Tannsjøen

Velkommen til tømmerhytta på Tannsjøen i Nord-Odal, hvor team Eventyrlig Oppussing utfordres til å bygge eget kjøkken og forvandle ett soverom til to.

Se Tannsjøen →

Episode 1 Fårnøtt

Velkommen til øya Fårnøtt i Skjeberg! Her forvandler team Eventyrlig Oppussing en fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis.

Se Fårnøtt →