Eventyrlig oppussing

Som stolt sponsor av Eventyrlig Oppussing vil vi hver uke oppdatere deg med produkter vi har bidratt med inn i programmet. Følg med når Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen i Eventyrlig Oppussing oppgraderer nordmenns feriesteder. Hver torsdag på TV3 kl 21.30.

Tak malt med Supreme Finish 05 Matt i fargen 9918 Klassisk hvit. Gulvet er malt med halvblank gulvmaling i fargen 10342 Kalkgrå. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 5 Andøya

Velkommen til nord og nærmere bestemt Fiskenes på eksotiske Andøya. Team Eventyrlig Oppussing forvandler et gammelt nordlandshus til en funksjonell og stilfull perle, uten å miste dets sjel.

Se Andøya →

Episode 4 Kragerø

Velkommen til Arnholmen utenfor Kragerø. Team Eventyrlig Opppussing forvandler en mørk hytte til et lyst og fargerikt sommersted. Halvor får prøve seg på nye ideer og fargevalg mens Ole og Gustav gjør uteområdet til en lekeplass for store og små.

Se Kragerø →

Drygolin Ultimat Dør/Vindu Hvit ble brukt til å male utvendig dører, mens Drygolin Nordic Extreme 9930 Tåkedis ble brukt til å male kledningen. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 3 Stavern

Velkommen til Stavern i Larvik hvor uteområdet står i fokus. Team Eventyrlig Oppussing gjør en overgrodd og sjelløs hage om til en grønn oase med mange soner for enhver aktivitet, alt fra late dager i sola – til kalde kvelder i boblebadet.

Se Stavern →

Takpanel, vindu- og dørlister malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9938 Dempet Sort. Foto: Ragnar Hartvig

Episode 2 Tannsjøen

Velkommen til tømmerhytta på Tannsjøen i Nord-Odal, hvor team Eventyrlig Oppussing utfordres til å bygge eget kjøkken og forvandle ett soverom til to.

Se Tannsjøen →

Episode 1 Fårnøtt

Velkommen til øya Fårnøtt i Skjeberg! Her forvandler team Eventyrlig Oppussing en fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis.

Se Fårnøtt →