Våre beste tilbud akkurat nå

Det å våkne til nytraktet kaffe, gir alltid en god start på dagen.

Svart kaffe mest populært

Visste du at nordmenn er blant de ivrigste kaffedrikkerne i hele verden? Og hele 71% av oss foretrekker den svart. Det er det kanskje ikke så pussig at en kaffetrakter er noe av det vanligste å se fremme på kjøkkenbenken i norske hjem.

Se vårt store utvalg av kaffetraktere →

Våre mest populære kaffetraktere

Presskanne

Mange sverger til presskanne når kaffen skal serveres. Ikke bare er smaken upåklagelig om du brygger presskannekaffe riktig. Det er også en egen sjarm og noe ekstra stemningsfullt med kaffe på en presskanne. Som med filterkaffe anbefales det å bruke friskt og kaldt vann. Mens vannet koker opp bør du forvarme glasskolben slik at den holder lenger på varmen. Bruk riktig blandingsforhold på kaffe og vann. La kaffen trekke i 6 minutter- og voilà en perfekt kopp presskannekaffe klar til å nytes.

Se alle presskanner →

Servering av kaffe

Blir kaffen stående på varmelementet på kaffetrakteren for lenge blir kaffesmaken bitter. Og står kaffen i presskanna for lenge blir kaffen kald. Den beste måten å holde kaffen både varm og god når du skal servere, er å ha den over på en kaffekanne. Vi har et stort utvalg av kaffekanner i forskjellige farger og design. Finn din favoritt.

Finn fin favoritt blant våre kaffekanner →

Våre bestselgere

Servering med presisjon

De fleste av oss kan nyte en kopp kaffe uansett hvilken kopp den blir servert i, men er det ikke ekstra kult om du får en kopp som beskriver deg og ditt vesen? Koppene fra Keith Brymer har enkel design med en morsom vri. Det er jo samtidig særdeles praktisk når du har gjester at det ikke blir krøll i hvem drikker av hvem sin kopp nå. For ikke å snakket om et perfekt gavetips- Hvem fortjener «Drømmekoppen» 2019?

Se alle kopper fra Keith Brymer →

Den gode kaffesmak

Varm kaffe på tur

Om du skal kort eller langt spiller ingen rolle. Om du er til fots eller i bil spiller heller ingen rolle. En god termos som ikke lekker og som holder varmen helt til toppen er en av dine beste turvenner. Og en termokopp i hånden på vei til toget, trikken eller bilen for å treffe morgenrushet kan være akkurat det du trenger for en god start på dagen.

Se alle termoser og termokopper →

Våre mest populære termoser

Smart kaffeutstyr