Hageslanger, tromler og koblinger

Det beste vanningsutstyret til hagen

Vanningsutstyr

Våre favoritter

Universelle koblinger til vannslange

Enklere koblinger med fargekode

Synes du det er forvirrende å finne riktig kobling til hageslangen? Fiskars har gjort det enklere ved å fargekode koblingene slik at de matcher slangene. 

Dette betyr fargekodene:

  • Blå: ½ – ⅝ 
  • Rød: ¾ 
  • Gul: ⅜ 

Smartere slangetromler

Før måtte man lete i skuffer og garasje etter riktig munnstykke til hageslangen, eller bruke tid på å surre hageslangen rundt hengerfestet. Den tid er forbi. Med en komplett slangetrommel fra Fiskars får du plass til alt tilleggsutstyr inne i trommelen, i tillegg til at slangen rulles opp automatisk. 

Slik unngår du knekk på hageslangen

Den nye slangetrommelen fra Fiskars roterer 360 grader slik at du ikke trenger å flytte den like ofte som med de tradisjonelle løsningene.

Du kan enten feste slangetrommelen på veggen med et hengefeste, eller trille trommelen med deg rundt i hagen. 

5 års garanti

Hageslanger med robust kvalitet

Invester i en hageslange med robust kvalitet som som har en garanti på 5 år. Fiskars sine hageslanger tåler mye og er spesielt utviklet for å unngå knekk, ikke blekne av UV-stråler og tåler høyt vanntrykk. 

Smarthage? Timere og miljøvennlige spredere

Det er ikke bare hus som blir smartere av teknologi. Du skal helst vanne plenen når solen har gått ned for å unngå fordampning. Dette er enkelt med en vanntimer fra Fiskars. Timeren skrur automatisk på og av vannet etter din timeplan, og du kan justere styrken.

I fjor lanserte også Fiskars en spreder med av- og påknapp. Sprederen gir deg også muligheten til å justere vanntrykket direkte på sprederen. Slik sparer man opptil 20 % av vannforbruket sammenliknet med de tradisjonelle sprederne.

Vanningsutstyr

Vårt utvalg av vanningsutstyr fra Fiskars