DOBBELT HJERTE H7 FORGYLT 1 ST
Logo for ROSENDAHL

ROSENDAHL DOBBELT HJERTE H7 FORGYLT 1 STK.

0 av 5

Samleobjekt

Originalt design

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

199,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Opplev den unike sjarmen til Rosendahls Karen Blixen Christmas-serie, en tidløs kolleksjon av julepynt med et kunstnerisk preg. Gjennomsyret av historie og julesymbolikk, bringer denne kolleksjonen den varme og tradisjonelle julestemningen til ditt hjem, og sprer en uforglemmelig juleglede.

Hvert år legges det til nye hengende dekorasjoner i kolleksjonen. 2023-kolleksjonen inneholder denne gullbelagte doble hjertet, hvor Ole Kortzau omfavner julens ubestridelige element –kjærligheten.

Ole Kortzau laget sin første Karen Blixen-julepynt i 2007. Designeren har viet stor omsorg og oppmerksomhet på detaljer, noe som gjør hver dekorasjon til et lite kunstverk i seg selv. Håndlaget med ekte sølv og gull, utstråler de en tidløs eleganse som vil fange alles oppmerksomhet.

Med en høyde på ca. 7 cm passer disse små hengende dekorasjonene perfekt som vinduspynt. Karen Blixens Jul-serien fokuserer ofte på å formidle barns magiske opplevelser av julen. Men selv om Ole Kortzaus julehistorier er basert på virkeligheten, er de faktisk ikke ekte. Derfor er motivene alltid litt pompøse. De er alltid litt eksentriske, litt merkverdige. Ole Kortzau vil at vi skal stoppe opp, ta en pause – og oppdage alle de klassiske karakterene på en annerledes måte.

Gjør julen ekstra spesiell i år med Rosendahls Karen Blixen Christmas-serie. La den vakre gullbelagte doble hjerter bringe den magiske følelsen av jul til hjemmet ditt, og la deg fortrylle av den kunstneriske sjarmen som gjør disse dekorasjonene til unike mesterverk. Et veltrent øye vil også legge merke til at de to hjertene, ifølge designerens egne ord, er helt «skjeve».

Vurderinger og omtaler