KULE 2023 Ø6 CM HVIT M. DEKOR
KULE 2023 Ø6 CM HVIT M. DEKOR
KULE 2023 Ø6 CM HVIT M. DEKOR
KULE 2023 Ø6 CM HVIT M. DEKOR
KULE 2023 Ø6 CM HVIT M. DEKOR
Logo for KÄHLER

KÄHLER KULE 2023 Ø6 CM HVIT M. DEKOR HAMMERSHØI CHRISTMAS

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

239,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Julekule 2023 fra serien Hammershøi Christmas. Kähler hyller den spesielle nostalgien og julens tradisjoner, og inviterer oss alle til å nyte den fredelige og magiske tiden med det klassiske, moderne Hammershøi Christmas-serviset. 

Julekulen 2023 fra Hammershøi Christmas har en diameter på 6 cm og er en hyllest til den autentiske, nostalgiske julen – dekorert med et grønt, vevd julehjerte, et reinsdyr, en julegris med et lyseblått bånd og en lilla sopp. Du har kanskje allerede en eller flere Hammershøi-julekuler fra før? La dem skape stemning i hjemmet ved å henge de i vinduet eller på en gren som settes i en vase. Julekulen kommer med et vakkert, grønt silkebånd, slik at du enkelt kan henge den opp. 

Gjennom årene har de fine julemotivene blitt skapt av kunstneren Rikke Jacobsen, som nå tilføyer enda et streif av julemagi til det klassiske Hammershøi-serviset. I dag har Hammershøi Christmas nok deler til en komplett borddekking til alle måltider i desember, fra brunsj og lunsj til julemiddag.

For vedlikehold kan den tørkes av med en fuktig klut. 

Vurderinger og omtaler