Dekk bordet med Bitz

Christian Bitz er utdannet ernæringsfysiolog og har jobbet med å fremme den danse folkehelsen i over 10 år. Han er en populær foredragsholder og har flere bestselgende bøker på sin merittliste. Bitz ønsker å aktivere alle sanser under middagen, blant annet ved å gi bordet et flott visuelt uttrykk. I utviklingen av sitt servise drar han nytte av forskjellige materialers strukturer og farger inn i et design som gjør det lettere å få kontroll over maten. Idéen er kort og godt at det skal være morsommere og lettere å være sunn i hverdagen!

Utvalgte nyheter fra Bitz

Et unikt servise

Bitz stentøy er produsert med en vakker reaktiv glasur som gir en ekstra glød i overflaten. Utsiden av stentøyet er matt. Det robuste stentøyet kommer i flere nydelige farger, som enten kan stå alene eller godt kan blandes sammen. Glasuren gjør serviset unikt, hvor ingen deler er identiske.

Stentøyet tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220ºC.

Se alt fra Bitz →

Bestikk

Lekkert bestikk er med på å løfte inntrykket av det flott dekket bord. Velg mellom fargene sort, messing og satin finish.

Se Bitz bestikk →

 

Bordbrikke

Med flotte to-sidige bordbrikker kan du pimpe opp bordet samtidig som du skåner bordet mot søl.

Se Bitz bordbrikker →

Vaser

Dekorer hjemmet med blomster og strå i helt unike vaser. Vasene er produsert med samme reaktive glasur som gir et helt unikt uttrykk.

Se våre Bitz vaser →

Kusintha

Kusintha-kolleksjonen er en glass-serie produsert av resirkulert glass. Glasset er gjennomfarget i fargenyanser som matcher stentøyet.

Kusintha betyr forandring. I samarbeid med Danske Røde Kors bidrar salget av Kusintha-produktene til nettopp dette. Penger fra salg av Kusintha er øremerket livsviktige prosjekter som brønner, barnehager, skolegang og mat for utsatte barn i Malawi.

Se alle Kusintha produkter →