BOLLE 12 CM  STORY LITEN

WIK & WALSØE BOLLE 12 CM JULEMORGEN STORY LITEN

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Skål / bolle 12 cm i serien Julemorgen Story fra Wik & Walsøe. Det gjennomskinnelige benporselenet gir den perfekte bakgrunnen for delikate hjerter, snøfnugg og girlandere som danser lett rundt skålen. Og de poetiske illustrasjonene av dyr, tradisjonsrike hus og trær er motiver vi alle kan assosiere med gode juleminner. Julemorgen kombinerer det beste av nostalgisk- og moderne uttrykk, for å inspirere nye generasjoners juletradisjoner. Enten du vil dekke med overdådighet, eller velger et minimalistisk og renere uttrykk, vil Julemorgen tilføre hjemmet ditt et vakkert og personlig uttrykk. 

Benporselenet kan vaskes i oppvaskmaskin med skånvask, og for å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefales det bruk av glansemiddel. Beholder du den glansfulle overflaten blir porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Benporselenet tåler oppvaskmaskin, fortrinnsvis med skånvask og glansmiddel for å forhindre riper i porselenet og nedmatting av glasuren.

Vurderinger og omtaler