JULEDRAMMEGLASS 2023 3CL2 STK
JULEDRAMMEGLASS 2023 3CL2 STK
Logo for HOLMEGAARD

HOLMEGAARD JULEDRAMMEGLASS 2023 3 CL MULTI 2 STK HOLMEGAARD CHRISTMAS

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

279,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Juledrammeglass 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og mesterlige papirklipp inviterer Holmegaard Christmas deg til å ta en titt gjennom vinduene i et tradisjonelt gammelt bakeri. Det originale og kunstneriske universet kan beundres på nært hold på disse ikoniske drammeglassene mens du skåler julen inn med familie og venner.  

Glassene selges i pakker på to. Det 6 cm høye glasset rommer 3 cl, ligger godt i hånden og utstråler høytidsglede. Glassene kompletterer den årlige juleflasken med hjemmelaget dansk snaps, og dekorasjonen på dem er en tolkning av det nostalgiske bakerivinduet med seks vakre hengende dekorasjoner som inkluderer en pepperkakemann, et julehjerte og et pepperkakehus dekket med vakre sløyfer. Hvem har vel ikke stått utenfor et butikkvindu i julen med nesen presset mot glasset og drømt om velduftende julebakst og julegaver? 

Motivet på juledrammeglassene pryder også resten av Holmegaard Christmas 2023-serien, men i forskjellige varianter. Motivene er basert på refleksjoner rundt julens magi, og formidler på en vakker måte barnas kjærlighet til julen og forventningene til den store dagen.

Vurderinger og omtaler