Nytt gleder ikke alltid mest

Som en del av varehandelen vil vi gjerne at du kommer og handler hos oss. Men samtidig vil vi ha mindre av «bruk-og-kast». Å ta vare på tingene vi allerede har er et viktig bidrag i akkurat dette- og det kan vi løse sammen.

Knivsliping

Så god som ny!

En god og skarp kniv gir større kjøkkenglede. Men kniven trenger ikke nødvendigvis å være ny for å være skarp. Med godt vedlikehold og jevnlig skjerping og sliping blir faktisk kniven så god som ny. Du kan få slipt kniven din i alle våre butikker.

Les mer om tjenesten →

Utleie

Når det ikke er nødvendig å eie

Vi sier ofte at riktig utstyr er halve jobben- og det står vi for. Og i noen tilfeller kan det være riktigere å leie enn å eie. Derfor leier vi ut verktøy og utstyr som brukes sjelden slik at jobben kan gjøres med riktig utstyr- akkurat når det trenges. Rimeligere for deg og bedre for miljøet.

Les mer om vår utleie-tjeneste → 

Gavekort

Gi bort en løsning

De fleste av oss kjenner en som er glad i å lage mat, eller som er flink til å fikse og ta vare på ting i hjemmet. Med et gavekort på knivsliping kan favorittkniven bli så god som ny, eller prosjektet som ble utsatt i mangel av utstyr plutselig stå ferdig.

Kjøp gavekort her