Nytt gleder ikke alltid mest

Som en del av varehandelen vil vi gjerne at du kommer og handler hos oss når det er noe du trenger. Men samtidig vil vi ha mindre av «bruk-og-kast». Å ta vare på tingene vi allerede har er et viktig bidrag i akkurat dette- og det kan vi fikse sammen.

Knivsliping

Så god som ny!

En god og skarp kniv gir større kjøkkenglede. Men kniven trenger ikke nødvendigvis å være ny for å være skarp. Med godt vedlikehold og jevnlig skjerping og sliping blir faktisk kniven så god som ny. Du kan få slipt kniven din i alle våre butikker.

Les mer om tjenesten →

Utleie

Når det ikke er nødvendig å eie

Vi sier ofte at riktig utstyr er halve jobben- og det står vi for. Og i noen tilfeller kan det være riktigere å leie enn å eie. Derfor leier vi ut verktøy og utstyr som brukes sjelden slik at jobben kan gjøres med riktig utstyr- akkurat når det trenges. Rimeligere for deg og bedre for miljøet.

Les mer om vår utleie-tjeneste → 

Gavekort

Gi bort en løsning

De fleste av oss kjenner en som er glad i å lage mat, eller som er flink til å fikse og ta vare på ting i hjemmet. Med et gavekort på knivsliping kan favorittkniven bli så god som ny, eller prosjektet som ble utsatt i mangel av utstyr plutselig stå ferdig.

Kjøp gavekort her

Gi en opplevelse - støtt lokalsamfunnet

Trenger onkel enda en stekepanne?

Du har kanskje fått med deg annonsen hvor Jernias Administrerende Direktør, Espen Karlsen, gir en uvanlig oppfordring fra varehandelen? Den starter slik- «Til deg som er i sluttfasen på julehandelen: Tenk deg om to ganger før du kjøper flere ting folk egentlig ikke trenger. Kjøp heller gavekort hos din lokale restaurant!»

Les hvorfor →