-40%
KOKKEKNIV 13CM GS-3
KOKKEKNIV 13CM GS-3
Logo for GLOBAL

GLOBAL KOKKEKNIV GS-3 13CM

Medlemstilbud
0 av 5

Bladlengde 13cm

Rustfritt stål av høy kvalitet

Global-kniver er laget uten skjøter for enkel vask

Ideelt for både profesjonelle og hjemmekokker

Velegnet til et bredt spekter av matvarer

Essensiell kjøkkenutstyr for hver matentusiast

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

GLOBAL KOKKEKNIV GS-3 13CM

Kniven:

  • Bladlengde 13 cm, total lengde 26 cm

Kokkekniv GS-3 har et kort blad som gjør kniven lett å styre og velegnet til de fleste oppgaver som ikke krever spesialkniver. Hælen er skarp og praktisk, så du kan få hull og skjærelinje på de råvarene du jobber med og unngå at kniven glir.

De japanske Global-knivene er utviklet med fokus på ergonomi, bruksegenskaper og design. Det gjør Global-knivene og -redskapene populære hos både profesjonelle og amatørkokker. Knivene er skapt av japaneren Komin Yamada i 1985. Han fikk et stort, grenseløst budsjett til å utvikle en serie kniver som skulle sette ny standard for skarphet.

Global-kniver er fremstilt uten skjøter, slik at man unngår at det setter seg fast smuss. De er produsert i fineste rustfritt stål med høy styrke, lang holdbarhet og motstandskraft mot rust og slitasje. Håndtaket er hult og avbalanseres ved hjelp av svært fin sand slik som hos de opprinnelige samuraisverd.

Materiale:

Global knivene er slanke kniver med en stålkvalitet som gjør det mulig å slipe i en spiss vinkel, noe som gir en unik skarphet. Materialet er utviklet spesielt av produsenten Yoshikin og heter CROMOVA 18 stål. CROMOVA står for sammensetningen av innholdsstoffene i stålet: Crom, Molybden og Vanadium. 18 står for prosentdelen av krom i Yoshikins stål.

Knivstål inneholder alltid kull og krom. Det er andelen av kull som er avgjørende for hardheten i stålet. Krom tilsettes for å gjøre stålet holdbart og hindre rustangrep. CROMOVA 18 stål er motstandsdyktig mot både rust, flekker og korrosjon.

Vurderinger og omtaler